Gratulerer med dagen til alle mødre, det er morsdag i dag, 12. februar! I kveld på kjøkkenet har det vært mange ivrige bakere som ville hjelpe til å lage en homemade cake til mamma. Vi bestemte oss for å lage en marsipankake til mamma. Til kaka har vi brukt: Sukkerbunn, Rema 1000’s marsipan, kremfløte, finhakkede mandler og jordbærsyltetøy. Pynt: Daim og mix strøssel, agurk, kiwi og paprika.
På slutten diskuterte vi om hva som skulle være på toppen som pynt. Da vi hadde laget blomster av marsipanrester og drysset utover kaka. Daim strøssel, følte vi at vi måtte ha flere farger. Så … agurk eller kiwi som pynt sammen med paprikaen i skiver? Grønnsaken agurk VS. frukten kiwi.
Kake 1 – agurk 🥒
Kake 2 – kiwi 🥝
Resultatet
Vi kom frem til å bruke kiwi. Det så mye bedre ut i helheten! På kjøkkenbordet dekket vi til et bord for to med Jean-Claude Mas rødvin, roser og lys som ga en fantastisk stemning. Alt dette til vår kjære mamma som fortjener den beste morsdagen for i år ♥
– Har dere gjort noe hyggelig på morsdagen?
Så fint!