Påskekonkurranse: Vinn gavekort på 1000,-

Nå er det på tide å ta en velfortjent påskeferie! Vi kjøpte påskemat på butikken i dag, og køen til kassa var så lang. De fleste storhandler siden de neste dagene er markert som røde helligdager. Lurer på hva slags planer alle har i påskeferien? Noen drar på turer, fjellet, hytta eller skal reise langt borte. Jeg har ingen spesielle planer i påskeferien, men jeg skal kose meg med appelsiner, klementiner, Solo, Kvikk Lunsj og smågodt.

Påskekonkurranse

Siden det er påske, vil jeg tipse dere i samarbeid med Rabble, en påskekonkurranse der 10 heldige vinnere får et supergavekort på 1000,-. Vinnerne får en kode som kan løses inn på gavekorttorget.no og velge gavekort fra en rekke nettbutikker, fysiske butikker og opplevelser. En stor valgfrihet for mange! Gavekortet kan du bruke på deg selv eller kanskje du vil gi det bort til en god venn? For å delta i konkurransen må du:

1. Send en mail til [email protected] og fortell hvorfor akkurat DU skal vinne.
2. Følg @rabbleofficial på Instagram.

Konkurransen starter 13. april og fortsetter helt til 17. april. Vinnerne kontaktes 18. april! Lykke til, jeg skal også delta i konkurransen 🙂

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

#rabble #samarbeid #påskekonkurranse #påske #konkurranse

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg