Turist i egen by: MS Maarten

I dag har vi vært turister i egen by! I forrige innlegg skrev jeg blant annet litt om våre planer for dagen. Nå har jeg redigert inn noen bilder i den posten, om du ikke har sett bildene, sjekk gjerne ut innlegget HER.

Planen for i dag var å møte opp i god tid for å sikre oss plass på båten MS Maarten. Vi møtte opp tidlig kl. 10:10 for å sikre oss plass på båten siden det kan komme veldig mange folk og begrenset kapasitet (max 100 personer). Da vi kom frem til kai 6 nedenfor Tollboden, viste det seg at vi var de aller første turistene. Ingen andre utenom turguidene var å se. Bedre å være tidlig enn å være sen, tenkte vi. Turguidene delte ut program for dagen-ark med kart på baksiden. Etter en stund kom det flere folk, alt fra barn til voksne. Vi ble informert at de 100 første fikk være med på båttur som har avgang kl. 11. Køen ble lenger og lenger, og da de 100 første kom seg inn, måtte resten som ikke kom seg på, vente til neste avgang som gikk kl. 13 …

Vi oppdaget skjærgården utenfor Kristiansand, fikk frisk sjøluft og kjente bølgene svinge opp og ned. Vi fant oss en sitteplass foran båten nederst, nærmest døra var. Døra gikk opp og igjen siden mange ville ta seg en luftetur ut. Ble litt kaldt ettersom den åpnet og lukket seg hele tiden, men tilslutt kom guiden og sa at ingen fikk gå ut.

På veien tilbake begynte det å regne litt, men vi kom oss trygt tilbake. Båtturen varte ca. 1,5 timer og vi synes det var så gøy å være med.

#turist #kristiansand #msmaarten #båttur #natur #turistiegenbykrs #VisitKristiansand

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg