Video: Dagstur til Danmark: Hirtshals

Jeg har jobbet mye med å sette sammen alle videoklippene jeg filmet til en hel video, så håper dere liker den. Har endelig skjønt meg på det nye videoredigeringsprogrammet Adobe Premiere Pro, så det har jeg brukt. Dere får se båtturen fra Kristiansand – Hirtshals, Nordsøen Oceanarium, Hirtshals fyr +++. 

#danmark #hirtshals #nordsøen #oceanarium #fisk #akvarium #reise #video

3 kommentarer
  1. Nettopp begynt å lære deg det? Da skal du jo være stolt av resultatet. Det er tidkrevende før man lærer seg å bruke verktøyene. Og ikke minst alle filmingen og alt grov arbeidet med hva kan brukes av klippene. Jeg er imponert. Har du siste Premier Pro CC versjonen? Aldri fått teste ut det skikkelig. Men har hatt ett par versjoner oppigjennom. Har ikke tålmodighet til å filme live shots. Men Adobe er helt rå på programvare for multimedia og foto, design og m.m Adobe er markedsledende på sitt område av programutvikling uten tvil.

  2. Robert’s Photography and Digit: Ja, har nettopp lært meg det grunnleggende. Jeg har Adobe Premiere Pro CC 2017 – tror det er den nyeste versjonen. Synes dette programmet er mye bedre enn det jeg brukte før (Windows Moviemaker) da jeg kan sette inn video, flytte på lydklipp osv … Men tusen takk for kommentaren 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg