Brøytet seg rett inn på vår private eiendom

Plutselig ristet og smalt det i huset. Jeg hørte at folk begynte å rope “det er privat område”, og viftet med armene for at noe eller noen ikke skulle komme. Jeg lå enda og sov, men våknet brått av all bråket. Alle sammen stod opp og stormet ut for å se. Vi var så nysgjerrige på hva som hadde skjedd, og ble helt forskrekket da vi så hva det var. Klokken var blitt 05:22, det var tidlig og fortsatt mørkt på morningen tirsdag 16. januar. Lysene på utsiden tydet på at det var et stort kjøretøy som gikk ganske nærme oss i området. En traktor? En lastebil? Kanskje en brøytebil?

Etter å ha stukket hodet ut, så vi en “brøytebil”-traktor med høy lyd som stod utenfor vår oppkjørsel. Han har rett og slett kjørt seg inn på vår private eiendom uten at han visste om det! Hvordan har det seg at han som kjørte traktoren trodde at oppkjørselen vår var en vei som han skulle brøyte? Ikke lett å vite for noen når det fortsatt er mørkt. Kan skjønne det er mange som tar feil og en gang kom det en bil kjørende inn uten at vi visste hvorfor. Kjørte sikkert feil han og. Men, traktoren stod bare der med de blinkende lysene på, og vi passet på at han som kjørte den ikke stakk av, men vi tok oss en prat om det. Det ble gjort en skade på taket på huset da han løftet traktorens lange brede gravearm. Det var sikkert et uhell for han og det må være så flaut at vi (noen) i området så det.

Tydelige spor av hvor den røde traktoren har gått kan vi se på snøen. Skaden som har skjedd må bedriften/firmaet reparere og vi forsøker å finne noen til å komme og fikse. Skiltet til traktoren han kjørte er notert, men det er ikke et registreringsnummer da det bare er et navn på traktoren. Nå har vi fått satt opp et skilt der det står #privatområde, men man vet aldri om det kommer til å skje igjen når disse “brøytebil”-traktorene kommer igjen. Håper de tar seg en ekstra kikk rundt i området neste gang de kommer så det ikke skjer flere overraskende uhell.

#vinter #brøyting #traktor #brøytebil #snø #uhell

3 kommentarer
  1. Uff så kjedelig.. dette er jo veldig kjedelig for alle parter.. håper du får en fin dag på tross av dette som må ryddes opp i

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg