Bli med på Earth Hour!

I kveld, lørdag 24. mars, arrangeres Earth Hour 2018 over hele verden som slukker lysene i en time fra klokken 20:30. Engasjer deg! Earth Hour varer fra klokken 20:30 – 21:30. Dette er for å beskytte Jorda og naturen vår i det som er verdens største klimakampanje. Vi skal sette fokus på våre handlinger og forbruk som påvirker klimaet. Alle kan være med og det oppfordres til at alle bidrar til et mer bærekraftig forbruk (kast mindre mat, dropp bilen, slukk lysene når du går ut av rommet, begrens bruken av plastemballasje som bæreposer, bruk mindre palmeolje …).

Her er noen tips til hva du kan gjøre i kveld: Tenn noen stearinlys for å gjøre det triveligere når det blir mørkt, ha en koselig familiekveld, spille kort eller brettspill sammen, male (i levende lys kommer sikkert inspirasjonen), ta bilder av din eller andres Earth Hour-feiring, eller lysene som slukkes rundt om i byen.

Alle kan ikke gjøre alt, men alle kan gjøre litt – så vi håper du er med på årets Earth Hour kampanje. Du oppfordres til å tenke energismart – bruk hodet og beina.

#EarthHour #connect2earth #natur #miljø

3 kommentarer

Siste innlegg