Påskeaften og påskefilm

God påske alle sammen! Butikkene holder heldigvis åpent en halv dag, så har blant annet fått handlet inn de siste tingene som vi trenger til påsken. Kjøpte inn to pakker med Ferrero Rocher og en påskehare av sjokolade. Sjokolade er bare så godt!

I kveld så jeg påskefilmen Hopp som ble sendt på kanalen TV3. Sjangeren til filmen var komedie og jeg synes den var morsom og spennende til å ha en kombinasjon av virkeligheten og dataanimasjon. Legger med en trailer slik at dere som ikke har sett den får et innblikk i hva filmen handler om:


HOPP

Påskeharen rømmer hjemmefra for å oppfylle sine popstjernedrømmer, men utsettes for en bilulykke. Da er det plutselig opp til den uheldige sjåføren å redde påsken. Hopp kombinerer levende skuespillere med de aller beste nyvinningene innen moderne dataanimasjon. Den komiske fortellingen handler om Fred (James Marsden) som ved et uhell kjører på påskeharen og gir ham husly. Mens Fred sliter livet av seg med verdens verste husgjest, lærer de seg begge en viktig lekse om hva som må til for å bli en ansvarlig voksen.

#påske #påskeaften #påskefilm #film

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg