Bylørdag 5. mai

I dag labbet jeg og mams ned til byen. Vi tok en snarvei og etter en halvtimes tid var vi fremme i byen. Det var et bra valg å velge å gå fremfor å ta buss i en vakker dag med en skyfri himmel. Jeg hadde med meg kamera så benyttet anledningen til å ta mange bilder av den nye gatekunsten som har kommet opp på betongundergangen på Gartnerløkka da vi gikk forbi. De som har sprayet og lagd gatekunsten har akkurat gjort det ferdig og jeg har gledet meg så mye til å se det ferdige resultatet og alle de fargerike historiene. Ja takk til mer liv i grå og mørke underganger!

Det er så mye som skjer en bylørdag i Kristiansand by: Øverst mot Slottet var det et utendørs blomstermarked (Mester Grønn). På hjørnet av Lillemarkens/Markens/Skippergada holdt Bysmag til fra kl. 12 – 16. Her kunne det smakes på smaksprøver fra Reinhartsen, Tilbords, Kjøkkenskapet og Bellini (ny italiensk restaurant i byen) og delta i Kvadraturen-konkurranse.

#spissørlandet

På et bord så vi noen fine blåskjellkranser og bilder. Tenk å lage en krans med bare blåskjell, noe så stilig og maritimt! Litt lenger borte fikk vi litt inspirasjon til å dekke 17. mai bordet.

Agder Motorhistoriske klubb stilte ut eldre (og kule) biler på Øvre Torv kl 10 – 13. Dette gikk vi dessverre glipp av bilene hadde kjørt av gårde, men en lyseblå og hvit veteranbil stod igjen. Den er dekorert med blomster, sommerfugler og peace-tegn. Ah, for en fargeglad bil!

Peace and love  |  Make love not war  |  Flower power

#bylørdag #torvet #kristiansand #bil #veteranbil #bysmag #mat #mai

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg