Uke 2 av planteprosjektet

Da er vi kommet i uke to av planteprosjektet. Det er fremdeles spennende å følge med på hver dag som går. Som dere ser på bildet under har disse frøene fra 24/4 dukket opp: 5 flotte tomatspirer og 5 solsikkespirer. 2 spirer i hver av de nederste yoghurtbegerne (plantet 6/5). Fortsatt ingen tegn til noe grønt i den øverste melkekartongen til venstre (plantet 6/5) og de plastkoppene der hvor jeg har sådd agurkene og spinatene. Kan det være at de frøene som jeg har plantet, har gått ut på dato? Det stod i hvert fall på posen at de gikk ut på dato for noen år siden.

Siden det ikke har dukket opp noe i de med jord, har jeg sådd 4 frø fra en spiseklar paprika i hver av de. Kanskje om noen dager vil det komme frem en liten paprikaspire fra de frøene. Vi får krysse fingrene og håpe!

Et nærbilde av tomatspirene og solsikkespirene. Den ene solsikkespiren har snudd seg, men kommer den til å snu seg riktig vei opp mot lyset? Nå straks skal disse spirene i serveringsbrettet ut og få seg litt sol. De har allerede fått vann og da vil de vokse seg ekstra fortere når de blir stående ute i noen timer for soling. Vi oppdateres planteprosjektet igjen på søndag!

#planteprosjekt #hage #paprika #agurk #tomat #spinat #grønnsaker #solsikke #planter #spirer 

Siste innlegg