Uke 6 av planteprosjektet

Da var vi kommet i uke 6 av planteprosjektet. Så fort tiden flyr avgårde! I denne uken har jeg lagt merke til at det var mye edderkoppspinn og insekter under pottene da de stod ved huset, så nå har jeg flyttet pottene over til et annet sted der hvor det ikke er vegg. Vanligvis pleier skrukketroll og alle typer maur søke ly under de fuktige pottene. Uff, fra nå av får de finne seg et annet sted som ikke er under disse pottene 🙂

Det har regnet litt i dag, så pottene måtte flyttes tilbake under tak for at jorda ikke skal renne utover når det regner. Om det hadde skjedd, så er det litt av en jobb å rydde opp i.

Vårløken har vi nettopp høstet, nå skal det spires på nytt. Har også plantet noen nye i den lysegrønne potten. Må si at vårløk er så enkelt å plante, de vokser veldig fort!

Paprikaspiren er fortsatt ganske liten, men synlig er den på bildet.

Solsikkene står fortsatt godt oppreist, men jeg er redd de blir for tunge ettersom de strekker seg høyere. Da må det ha en form for støtte, en pinne eller noe sånt. De små bladene har tørket ut og visnet …

Tomatplantene begynner også å vokse seg større. De dekker nesten til hele potten som de er i. Jeg har lagt merke til at tomatplantenes blader krøller seg innover/utover – hva kan være grunnen til det?

#planteprosjekt #solsikke #tomat #paprika #grønnsaker #blomst #hage

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg