Sammenlikne priser fra de beste cateringene

Reklame | Cateringo

Du har fått jobben med å bestille mat til sommerfesten på jobb. Nå står festens suksess og faller på ditt valg av cateringleverandør. Så finner du løsningen: Cateringo – den nye plattformen for å sammenlikne priser på catering! På Cateringo kan du se menyene til nøye utvalgte cateringer i Oslo, Akershus og omegn på ett sted. Du sparer både tid og penger, og du kan være sikker på at du får den beste maten til ditt arrangement.

For eksempel finner du deilige og velsmakende matretter som tapas, fingermat og kanapeer, buffet og koldtbord, påsmurt, selskapsmeny, varmretter, grillmat, asiatisk og indisk, kake og konditori, salater og rawfood, julemat.

Cateringo har til nå bistått med god mat til over tusenvis av fornøyde kunder. Dåp, konfirmasjon, bryllup, samling med venner og familie – ingen anledning er for liten, så lenge man bestiller til minst 10 personer. De kan også bistå med kokk, servitør og bartender.

Gründer Thomas Næss Thoresen forteller at de mest populære rettene avhenger av tid på året: “På sommeren går det mye i grill og tapas, mens folk gjerne bestiller koldtbord og buffet på vinterstid. På vårparten og sommeren er det også veldig populært å leie kokk til å grille fersk grillmat på stedet.”

“Servitører trenger man til alle årstider, enten det er bryllup eller firmafest. Men, det blir gjerne flere bartendere på sommerstid”, sier han lattermildt. “Det er jo deilig å få drinkene mikset av de som kan det”.

Foreløpig finnes Cateringo kun i Oslo og Akershus, men tjenesten skal utvide til de øvrige storbyene i Norge løpet av første halvdel av 2019. Thomas forteller at de har fokus på kundene i alle ledd: “Vi har sikret at vi kan levere kvalitet på alle områder i hovedstaden først, for deretter å kunne tilby våre tjenester til resten av landet. Når vi nå får så mange hyggelige tilbakemeldinger fra kundene våre er vi sikre på at vi kan tilfredsstille alle som trenger god cateringmat.”

Når man leser referansene til Cateringo skjønner man godt hva han mener. I skrivende stund har Catering levert til over 9200 fornøyde kunder! Det er nok uten tvil en ekstra trygghet i at man har en “personlig concierge” som kan bistå med bestillingen.

Thomas forteller at de gjerne yter litt ekstra for at du som kunde skal få akkurat det du vil ha: “Vi er her for deg. Ta kontakt med oss for å få skreddersydd en meny til ditt arrangement – eller bare få et prisoverslag!”

Se hele utvalget og øvrige tjenester på www.cateringo.no.

Cateringo støtter “Vann for livet” – et vann- og hygieneprosjekt i regi av Røde Kors. De donerer 10,- av hver bestilling som blir gjort!

#catering #cateringo #mat #matglede #festmat #matretter

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg