Her kan du lagre alt gratis og ubegrenset

Denne nettjenesten er bare så fantastisk! Her kan du lagre alle filer, bilder, dokumenter og videoer på nett – helt gratis. For å bruke tjenesten må du ha en Google-konto. Jeg vil derfor anbefale dere Google Foto – alle bildene dine, organisert og enkle å finne. Nå slipper du å lagre alt på minnepenn og PC-en, og i gjengjeld får du alt lagret i en sky på nett som du for eksempel kan dele med familien, venner eller bekjente. Du kan også enkelt logge inn og finne alt du har lagret når du tar i bruk en annen enhet. Som blogger er denne netttjenesten et stort must å ha da vi knipser mange bilder hver dag året rundt. Har du noen gang tenkt på hvor du egentlig skal gjøre av med alle bildene når du ikke lenger har plass? Da passer det veldig bra med ekstra gratis lagringsplass (jeg begynner snart å gå tom for minnepenn).

Hvis du vil bruke Google Foto uten å betale, må du forholde deg til følgende begrensninger:

– Bilder du laster opp blir nedskalert til 16 megapiksler dersom de har høyere oppløsning.
– Videoer du laster opp blir nedskalert til full HD-oppløsning (1920×1080) dersom de er større.

Alle brukere får 15 GB gratis (uten å betale) som gir full oppløsning på bilder og videoer, men om du vil oppgradere, koster det 17 kroner per måned for 100 GB, eller 89 kroner per måned for 1 TB (1000 GB).

Google Foto finnes også som en app på mobil og nettbrett. Du kan ta automatisk backup fra enheten og få alt sortert og organisert i “skyen” i album. På PC finner du Google Foto via denne linken. Det beste med Google Foto er at Google analyserer hva du har tatt bilder av slik at du lettere kan finne det igjen ved å bruke søkeord. DinSide har skrevet en mer detaljert guide om Google Foto, og den kan du lese HER.

#google #googlephoto #anbefaling #bilder #videoer #filer #dokumenter

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg