Glemte å hente festivalarmbånd til konsert

Pink Party er like om hjørnet – det er allerede på lørdag! For å få billetter til konserten, må man handle på Sørlandssenteret og spare alle kvitteringer fra april til juni, og være medlem i kundeklubben. Hver 1000 kroner man handler for, får man 1 gratisbillett. Jeg har spart på kvitteringene siden i april og billettene hentet jeg ut i mai. Senere skal de byttes inn i armbånd. Jeg var på Pink Party i fjor, 2017. Det var en utrolig opplevelse, og i år har jeg gledet meg til et nytt Pink Party.

I forrige uke var det satt opp en stasjon i senteret hvor man kunne bytte billettene i armbånd (21.-23. juni), men dessverre fikk jeg ikke gjort det da jeg hadde glemt det bort (selv om jeg hadde skrevet på kalenderen “husk å bytte billetter til armbånd”). Lørdag kveld kom jeg på det med billettene. Uffda, så blir det ikke Pink Party på meg i år, tenkte jeg. Jeg sendte en melding til Sørlandssenteret på Facebook for å høre om det var mulig å bytte billettene til armbånd neste uke (som er denne uken):

Nå ble jeg veldig lettet da jeg fikk svar at billettene kunne byttes til armbånd fra torsdag til lørdag til uken! Da får jeg dra på konserten likevel. Nå lokker også Sørlandssenteret med gratis billetter til Pink Party (hvis du er medlem i kundeklubben). De vil jo ha flest mulig publikum på en så stor dag som denne. Faktisk er det 4. gang Sørlandssenteret arrangerer Pink Party. Nå må jeg bare huske og få hentet ut armbåndene, så er alt i orden til lørdag. Jeg gleder meg!

#pinkparty #sørlandssenteret #billetter #armbånd #konsert #kristiansand

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg