Kristiansand Golfklubb

Golf er en morsom sport som går ut på å slå en liten ball ved hjelp av forskjellige køller ned i hull på gresset. Jeg har aldri spilt golf før, og det føles så rart å prøve det ut. Min aller første gang.

I dag tok vi med oss alle barna ut på tur til Kristiansand Golfklubb som ligger i Dvergsnesveien. Været var utrolig flott og da passet det så fint å komme seg ut i det fine været og spille golf sammen. Vi tok taxi til og fra, så det var ingen problem hvis vi ble slitne eller svette etter golftreningen. Det er jo bare bra når vi har en sånn dag som denne.

På vei opp til huset så vi Korsviktjønna (det lille vannet ved parkeringen). For en nydelig utsikt! Gikk vi videre kunne vi se en av golfbanene.

Da vi kom frem, spiste vi niste utenfor huset der oppe, i terrassen (se bildet under).

En halvtime senere etter at barna hadde spist, ble de delt inn i 3 grupper hvor de rullerte på 3 ulike stasjoner: Minigolf, golfkølle på myke baller for å treffe blinken og golfkølle på golfball så langt man bare klarer.

“Ikke slå over nettet” står det tydelig her oppe. Synd at noen få golfballer havner utenfor sikkerhetsnettene som er satt opp. På bildet under kan dere se massevis av golfballer ligge overalt etter at barna har slått til med sine køller. De synes det var mest moro med denne aktiviteten.

De fleste golfballene var gule, og andre hvite.

Senere da alle gruppene var gjennom alle stasjonene, oppsummerte vi golf og vi voksne slo til en golfball så langt vi bare klarte med vår voksenkølle. Barna synes det var så gøy å se hvor langt ballen fløy og de sa: “WOW, så langt!”.

Vi gikk tilbake til huset og fikk kjølt oss ned med en is hver og en kopp saft. Alt i alt var dette en veldig koselig dag på golfbanen!

#golf #sport #gress #fritid #friluftsliv #golfklubb #kristiansand

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg