Pink Party 2018

30. juni var det et stort Pink Party på Sørlandssenteret. For å komme oss dit måtte vi ta buss og kom akkurat tidsnok til åpning av området fra kl. 17:00. Mange folk stod i kø, klare for å sikre seg den beste plassen, som er nærmest mulig scenen for å se artistene. I stedet for å stå og vente på å komme inn, gikk vi en tur innom Sørlandssenteret og kjøpte med oss litt pistasj- og cashewnøtter så vi kunne ha noe å spise på veien. Jeg er så glad i pistasjnøtter, så det måtte jeg ha! Kl. 18:15 var en tid det passet å komme inn på området da de fleste hadde gått inn. Det var 15 minutter til den første artisten Gino Bless skulle opptre på scenen!

Programmet foregikk slik:
17.00: Området åpner, 18.30: Gino Bless, 18.55: Marion Woodseth, 19.10: TRXD, 19.42: Mugisho, 20.07: Chris Holsten, 20.47: Madden, 21.17: The Main Level, 21.47: Andreas Wijk, 22.17: JLE

Senterleder ved Sørlandssenteret, sier at det var rundt 12 000 på årets Pink Party. 11 000 billetter ble solgt og 1000 billetter ble gitt bort til ansatte og klubbmedlemmer. Dette er fjerde år Sørlandssenteret arrangerer Pink Party. Det var litt færre besøkende i år, kanskje fordi folk flest vil få med seg fotball VM 2018.

For å oppsummere Pink Party så har det vært en god festivalstemning ved spiseområdet og ved scenen. Det var veldig god plass å bevege seg på og vi kunne gå helt frem til scenen og se favorittartistene våre. Vanvittig gøy i år hvis jeg skulle sammenligne fjorårets Pink Party som nesten var helt stappfullt!

Kl. 22:25 var vi på vei hjemover. Jo tidligere, jo bedre. Siden på slutten kan det komme veldig mange folk som også skal inn til byen og skal ta buss. Rakk ikke å se JLE som hadde planlagt å opptre kl. 22:17. Hele programmet ble 15 minutter forskjøvet, så det var litt rart. Gikk vel glipp av fyrverkeri som avslutning på slutten …

#festival #musikk #musikkfestival #rosa #pink #pinkparty #sørlandssenteret #kristiansand

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg