Room tour | 5-stjerners hotell

På Hotel Palace Berlin bodde vi 5 dager (4 netter fra 30. juli – 3. august) – første gang på et 5-stjerners hotell! Det var så luksus. Vi bestilte to rom, siden det ikke var noe familierom med plass til alle. Da valgte vi å bo to og to i business rom som var ca. 24 – 28m².

Brødrene mine fikk dette rommet:

Rommet hadde utsikt til 25 hours hotel.

Jeg og mamma fikk dette rommet:

Rommet hadde utsikt til en plantehage. 

Rommene hadde en stor dobbelseng, en skrivepult og stol, bord- og stålamper, et stort garderobeskap, TV, safe, minibar med mat og drikke (kjøleskap), glass, gratis toalettartikler, høyttaler, vannkoker, tøfler, badekåpe, håndkler og vaskekluter. Så å si alt man behøver til et hyggelig opphold. 

Grunnen til valg av dette hotellet var fordi vi lette etter et hotell med gratis WiFi, innendørs svømmebasseng og som var nærme sentrum. Det er ikke mange hoteller som hadde svømmebasseng, men det hadde Hotel Palace. Og til sentrum er det bare 2,9 km dit, så dette hotellet passet perfekt til det vi var på jakt etter. På hotellet er det gratis WiFi, basseng (of course) og treningsrom. Det er også spa, to hotellbarer, to restauranter og parkering (kommer som tilleggspris).

Da vi bestilte hotelloppholdet var ikke frokostbuffé inkludert i prisen. Vi prøvde ut noen restauranter i nærheten og kjøpte inn mat fra supermarked. Det er så mange butikker i området, og som nærmeste nabo til hotellet ligger kjøpesenteret Europa-Center (ligger vegg-i-vegg) og rett over gata et annet kjøpesenter ved navn Bikinihaus/Bikini Berlin.

Hotel Palace Berlin er et 5-stjerners hotell og ligger ved Europa-Center, ganske sentralt i Berlin. Det er luksuriøst og vakkert. Totalt har hotellet 278 gjesterom og 9 etasjer (!). Toppetasjene er de dyreste og det største hotellrommet er på hele 240 m²!. Da får man en fin utsikt over Gedächtniskirche church, Breitscheidplatz square og Kurfürstendamm. Om natten lyser hotellet opp fra utsiden slik at alle får øye på hotellet.

Personale var svært behjelpelige og hyggelige. De hilste og smilte fra første gang vi sjekket inn. Hotellservicen var tipp topp, her kommer faktisk stuepikene (houskeeping) to ganger om dagen og renholder rommene. Første gang er fra kl. 10 (rer opp sengene) og andre gang er fra kl. 16 (gjør klar sengene for kvelden). De legger også igjen et spor: En innpakket sjokoladebit og et kort som gir rabatt på det de tilbyr på hotellet. Personale som jobber i resepsjonen spør også stadig hvordan vi synes om oppholdet vårt her, og da sier vi at det er helt amazing. De åpner også dørene for deg, det viser at de virkelig bryr seg om sine gjester her på hotellet. Hotellet har tidligere vært et 4-stjerners, men har fått 5-stjerners. Dette har de fortjent, at de ser hver enkelt, rommene er ryddige og de kommer med en gang det behøves hjelp. Som første gang da vi fikk safe på rommet, låste den seg på grunn av batteriet (det døde), vi ba om hjelp til å fikse den og de sendte med en gang en mann som kom og fikset den. Snakk om veldig god service!

#hotell #hotellopphold #hotelpalace #reise #luksushotell #berlin #tyskland

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg