Dragefestivalen 2018

I går, søndag 9. september, tok jeg turen til Tangen i Kristiansand for å få med meg Dragefestivalen 2018. Festivalen begynte fra kl. 12 og varte til kl. 17. Internasjonale drageflyvere fra Tyskland, England, Belgia og Portugal viste frem sine fantastiske drager i et “inngjerdet” område. Der holdt de aller største dragene til. Drageflyverne hadde forskjellige drager, så etter hvert la de til noen nye. Helt ytterst på Tangen var det god vind for drageflyging og en stor åpen plass til alle. Var vi rundt 4000 besøkende i årets Dragefestival?

Denne gigantiske dragen ble satt opp i begynnelsen.

Dagen før Dragefestivalen, kunne man bygge sin egen drage inne på Aquaramahallen. Et drageverksted “bygg din egen drage” kostet bare 50,-. Noen kjøpte også ferdiglagde drager som de kunne fly på Dragefestivalen.

Utdeling av drager til de 300 første, salg av drager, internasjonale matboder, og salg av vafler og kaffe. Barneaktiviteter. Diplom for deltakelse under Dragefestivalen 2018.

Det var Dragefestivalen i fjor også, samme plass her på Tangen, men det hadde jeg ikke fått med meg. Nå som jeg følger godt med på hva som skjer i Kristiansand, kommer jeg til å være mer til stede på de aller fleste arrangementene.

#dragefestivalen #drager #festival #foto #tangen #kristiansand

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg