Hair Makeup – sminke for håret ditt

Reklame | L'Oréal Paris

Dette er ikke en hårfarge, men en makeup til håret! Hvis du ikke vil farge håret ditt helt permanent, er hår makeup en god løsning. Fargen er utvaskbar, som gjør at du kan skylle rett ut. Etter en hårvask vil fargene falme. For å få en mest unik og stilig look, kan du mikse alt fra forskjellige nyanser og farger. Alt er lov, så lenge du liker det. Hår makeup hører godt med til sommeren, festival og partylooken.

L’Oréal Paris COLORISTA Hair Makeup   MAUVEHAIR   COPPERHAIR   BLUEHAIR

Før du begynner med å farge håret, er det veldig viktig å lese bruksanvisningen som følger med i pakningen. Alt du trenger er et håndkle, en kam og eventuelt en hårføner. Ha håndkleet under nakken slik at hårfargen ikke fester seg på klær. Påfør en liten dråpe farge på hårstråene fra spissen og gre det oppover med en kam. Gjenta hvis du ønsker mer. For at fargen skal feste seg kan du bruke en hårføner eller gå ut i sola og lufttørke. Det tørker som regel veldig fort.

Tok hair makeup på hestehalen som er satt opp, i fargen Copperhair. Jeg har jo mørkt hår, så det er ikke sikkert at det synes på bildet. Jeg skal prøve Mauvehair og Bluehair senere.

Har du noen gang farget håret ditt?

#LorealParisBeautyBoard #LorealParisProvidedProduct #hår #hårprodukt #hairmakeup

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg