2 festkaker til 17. mai

I kveld har vi laget 2 festkaker til 17. mai. Den ene kaken består av sukkerbunn, krem, jordbær og blåbær, mens den andre er av marengsbunn (bedre kjent som Pavlova) med krem, jordbær og blåbær. Sukkerbunnen kjøpte vi på matbutikken og marengsbunnen er fra en pose TORO Marengs Pavlova. Denne gangen ble bunnen til Pavlova veldig sprø utenpå og seig inni – slik den skal være.

Nå i skrivende stund er Pavlovakaken spist opp og den andre kaken med det norske flagget står inne i kjøleskapet til i morgen.

🇳🇴 🇳🇴 🇳🇴

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg