Anbefaling: 2 nettserier

Blank:
En nettbasert dramaserie som handler om livet til en rekke ungdommer etter videregående skole. Serien er produsert av NRK Underholdning og publisert i sanntid på P3. Det ligner mye på SKAM, som ble en suksess verden over. Nye klipp blir publisert hver dag, og hver søndag blir klippene satt sammen til en episode.

Sesong 1 følger vi Ella på 19 år som hovedperson. Hun tilbringer sitt første år etter VGS i Oslo med venninnen Susanne og kjæresten Mats.
Sesong 2 har allerede startet (17. mars). Hovedpersonen er Zehra på 19 år. Hun bor hjemme og studerer farmasi (læren om legemidler) på OsloMet med bestevenninnen Amina.

Anbefalt målgruppe: 12+

 

Lik ♥ Meg:
En dramaserie for barn og unge som handler om utestenging, mobbing, vennskap, og hva noen er villig til å gjøre for å være populær.

Sesong 1 handler om vennskapet mellom Arin og Oda. De har vært bestevenner siden barnehagen, men i syvende klasse blir vennskapet satt på prøve.
Sesong 2 starter mandag 8. april. Vi følger hovedpersonen Luna.

Anbefalt målgruppe: Alle

Kilder: NRK/NRK P3

– Følger du med på nettseriene?

4 kommentarer
  1. Jeg så faktisk Blank på tv for noen måneder siden. NRK sendte alle episodene etter hverandre en kveld. Veldig fin serie synes jeg, selv om jeg i utgangspunktet ikke er i målgruppen. 👍 Gode skuespillere.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg