Black Friday + goodiebags

Da var årets aller største handledag, Black Friday, vel overstått. Jeg har egentlig bare handlet det jeg trengte dagen før Black Friday, altså på torsdag. På torsdags ettermiddag hadde mesteparten av butikkene på Sørlandssenteret priset ned masse varer klart til kundeklubb VIP-kveld. Smart å handle dagen før Black Friday, så man kunne slippe å stå i kø!

I dag på Black Friday kjøpte jeg 3 dagbøker på bokhandelen Ark: 2 brune og 1 svart. -25% rabatt på hele butikken, kun for Ark venner. Mange i familien fikk også kjøpt ting de hadde lyst på.

Møtet opp ved informasjonen/bamsen Sigurd kl. 21, for goodiebags. 150 goodiebags ble delt ut og det var førstemann til mølla. Vi fikk beskjed om å stille oss i kø langs gjerdet rundt bamsen Sigurd, og en av de som stod for å dele ut, gikk og talte/beregnet ca. hvor mange vi var. Da klokken bikket 21, kom flere og flere bort til handlevognene med goodiebagsene. Alle ville ha, noen snek seg til og med inn i kø foran oss. Måtte bare minne de på at det var bare å stille seg i kø.

Goodiebags innhold:

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg