Borte bra, men hjemme er best

Reklame | Ellos, Lyko

I går reiste broren min hjem til familien igjen. Å være student i en annen by er ikke lett, spesielt i disse korona-tider når smitteutbruddet i Bergen er mye verre enn her i Kristiansand. Det har vært noen måneder siden sist gang vi har sett hverandre (utenom på webcam da)! Vi har savnet han veldig mye, og det var så godt å vite at han ville reise hjem allerede i går.

Bergen kommune har vedtatt nye tiltak for å bremse det pågående koronautbruddet. Tiltakene gjelder fra 8. – 18. september. I første omgang på ti dager vil undervisning foregå digitalt i stedet for fysisk oppmøte, hjemmekontor for ansatte som kan ha det, all kommunal praksis avlyses, på offentlige arrangementer kan det kun være 50 personer tilstede og det anbefales bruk av munnbind på kollektivtransport.

Skjønner godt hvorfor de fleste studenter har valgt å dra hjem i denne perioden. Flybillettene bestilte vi dagen før, og dagen etter kunne han endelig pakke kofferten, sjekke inn, sette seg på flyet alene og fly direkte hjem.

Lillebror hadde ingen anelse om at storebroren var på vei hjem. Tenk at alle i familien klarte å holde på denne hemmeligheten. Vi avslørte til slutt overraskelsen over videochat. Det var så morsomt at vi begynte å le alle sammen!

Borte bra, men hjemme er best!

Sjekk ut disse reisetingene:

House 99 ansiktsrens//Puma bag//Palmetten//IDUN Minerals hudpleie//Headset//Lyko//Koffert

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg