Bruk din stemmerett!

I morgen 9. september, er det kommune- og fylkestingsvalget 2019. Har du fått et valgkort i posten, har du stemmerett. Bruk den godt og husk at ved å stemme, er du med på å bestemme utviklingen av samfunnet vårt.

Har du enda ikke bestemt deg for hva du skal stemme? Følg med i politiske debatter som går på tv, radio, aviser, nettaviser, sosiale medier, debattforum og på gata. Å få mer informasjon hjelper mye når man er usikker! Les mer om de forskjellige partiene, hva de er opptatte av og hva de står for.

Har du ikke fått stemt, er det siste sjanse i morgen. Jeg skal i hvert fall stemme! Husk å ta med legitimasjon på valgdagen. Godt valg!

1 kommentar
  1. Hei vi 2 heter Ciaran & Ciara Cassidy. Vi er en gutt og ei jente på 16 år. Vi 2 er bror og søster, tvillinger og bestevenner. Vi 2 er interessert i politikk men ikke i partipolitikk. Vi 2 syns at alle politikere uansett hvilket parti de tilhører, bare lover og lyver. Vi 2 kommer ikke til og stemme når vi blir 18 år og myndige, hvis vi stemmer så stemmer vi blankt. Vi 2 syns at høyresida bare øker sosiale forskjeller i Samfundet. Og venstresida bare vil ha for mye statskontroll. Og sentrums partiene, er veldig utydelig på hva de mener. Derfor føler vi 2 at vi ikke kan stemme på noen av de norske partiene, ingen parti har tydelig nok politikk til at vi 2 kan stemme på dem. Hilsen Ciaran & Ciara Cassidy. Vi 2 er en gutt og er jente på 16 år. Vi er bror og søster, tvillinger og bestevenner.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg