ByFest 2019

Lørdag 22. juni var det gratis ByFest på Torvet i Kristiansand. ByFesten ble åpnet av programleder Øystein Loven (standupkomiker) og Harald Furre (ordfører i Kristiansand). Vi talte ned fra tallet 10 og nedover, og ordføreren fikk æren av å trykke på den røde knappen. Den sendte ut konfetti og fyrverkeri etter tallet 0!

Programmet for kvelden: 
19:00 Åpning byfest
19:10 Iris
19:50 Freddy Kalas
20:55 Andrew Ripper
21:00 Italobrothers
21:55 Wyclef Jean
23:00 Fyrverkeri

Iris var først ut på scenen. Hun og bandet spiller elektropop og minimalistiske låter. Treffer deg midt i hjertet!

Freddy Kalas ut som nr. 2. De mest populære låtene til Freddy Kalas er “Pinne for landet”, “Jovial” og “Feel Da Rush”. Kjempepopulær artist med låter som fenger de små og store!

Afrobeat- og dancehall-artist Andrew Ripper fikk varme opp for Wyclef Jean under ByFest på Torvet. KRSby.no leserne stemte han frem!

ItaloBrothers er en tysk dance- og hands-up-gruppe fra Nordhorn i Tyskland. Sanger de er kjent for er “Stamp on the Ground” og “Summer Air”.

Wyclef Jean er en amerikansk-haitisk musiker, sanger, musikkprodusent og politisk aktivist. Han har levd i ekstrem fattigdom i Haiti, men nå er han heldigvis blitt en kjent superstjerne som drar på turnerer hele verden rundt.

Jeg tror mange av artistene kjente Avicii som person. De spilte låtene hans til minne til den verdenskjente DJ-en og produsenten Tim “Avicii” Bergling. ByFesten 2019 ble avsluttet med fyrverkeri.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg