De beste siste-liten julegavetipsene

Har du dårlig tid til å kjøpe gaver? Er du allerede sent ute? Ikke stress, her får du mange gode tips til den perfekte siste liten-gave.

Photo by Kharytonova Antonina on Unsplash


Flaxlodd
– Overrask de du er glad i med et eller flere flaxlodd! Tenk hvis de vinner 1 million i premie? Det hadde vært en vanvittig bra julegave!

Hjemmelagd – Gaver som kan fikses hjemmefra. Bak eller lag noe og gi de bort i syltetøyglass/krukker. Bak for eksempel de 7 slag til jul: Sandkaker, pepperkaker, fattigmann, goro, berlinerkranser, krumkaker og serinakaker. Kakemenn er også en favoritt! Tips: Lag ekstra store porsjoner så har du nok til alle du mangler gaver til.

Photo by Jonathan Borba on Unsplash


Konfekt
– Ferrero Rocher, Quality Street, Guylian … Eskene er dekorative og i juletiden er eskene ekstra fine.

Personlige gaver – Samle sammen bilder gjennom årene og print ut de aller beste du finner. Lag en collage eller ram inn bildet i en ramme. Lag et personlig julekort med en julehilsen, det er så koselig å få som å gi!

Photo by Nick Karvounis on Unsplash


Blomster på døra
– Bestill en blomsterleveranse og be de legge ved et kort med en hyggelig og personlig beskjed fra deg. En blomsterbukett er en sikker gave til enhver anledning.

Abonnement – Et gaveabonnement på blader og magasiner kan du kjøpe på Bladkongen.no – Nordens største utvalg av billige abonnement på blader og magasiner til alle aldre. De selger blant annet Se og Hør, Hjemmet, Illustrert Vitenskap, Donald Duck & Co, Historie, Allers, Norsk Ukeblad, iform, Digital Foto osv …

Andre abonnement kan være musikkstrømming (Spotify, YouTube premium), strømmetjenester for film og serier (Netflix, Viaplay), avisabonnement eller et medlemskap på treningssenter.

Photo by Cristina Gottardi on Unsplash


Opplevelsesgaver
– Opplevelser er gaver som huskes og perfekt til den som har alt. En reise, et konsertbesøk med favorittartisten, overnatting på hotell, luksus spaopphold på The Thief … Dette kan bestilles enkelt på nettet. Skriv ut beskrivelsen av opplevelsen og eventuelt en bekreftelse på bestillingen og legg det i en gavekonvolutt! Bildet over er fra Piazza Pretoria Palermo i Italia.

Gavekort – Gi bort et gavekort som kan brukes i mange butikker på sentrene. Her i Kristiansand anbefaler jeg gavekortene: Kvadraturen-gavekort, AMFI-gavekort og Sørlandssenteret-gavekort.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg