Det er bekreftet!

Barcode i Oslo   |   Photo by Christoffer Engström on Unsplash

Da var Osloturen nesten i boks! Bussbilletter er bestilt og hotellopphold er booket, nå gjenstår bare planleggingen av hvor i Oslo vi skal gå. Oslo er så stort! Vi skal bo på et hotell midt i Oslo sentrum, så der er det mange fine steder å besøke!

I samme slengen bestilte vi også en enveis flybillett til broren min som skal studere i høst (han drar allerede i august) og en tur-retur billett til en som skal være reisefølgen hans. Siden de fleste får svar i løpet av dagen på studieønsket sitt, kommer flybillettene til å forsvinne nokså kjapt. Bedre å komme seg tidligere opp og bli vant til en helt ny hverdag enn å komme noen dager senere.

Dagene fremover kommer til å gå til planlegging av hva vi skal gjøre i Oslo, overføre og rydde opp i bilder og videoer (har fullt kort), skrive pakkeliste og når det nærmer seg avreise: Pakke bagasje. Skal faktisk reise med sekk/håndbagasje, så satser på å ikke pakke altfor mye med meg. Det kommer til å bli en spennende tur!

2 kommentarer
  1. Kose deg masse i Oslo! Mye å se, men er mye folk der om dagen altså…Men det må man regne med når man drar til Oslo i juli 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg