Flower girl

Dette svære kunstverket finner vi i enden av Slettheiveien 61-blokka på Slettheia (like ved Øvre Slettheia skole). Kunstneren bak verket er @sedinzunic og med hjelp av ungdommer fra Jobbskolen og ungdomstjenesten i Kristiansand kommune. Det er ikke tilfeldig at gatekunsten dukket opp på Slettheia. Kunstneren selv har bodd der fra da han var 14 til 30 år, og han ville gi noe tilbake til bydelen.

Cultiva støtter prosjektet, i den nye kunst- og kultursatsingen som skal sikre mangfold og variert innhold i Kristiansand.

Motivet viser ei jente som har masse blomster rundt hodet og en sommerfugl foran munnen. Hun holder også et anatomisk hjerte som det spirer blomster ut av. Det er mye som kommer ut fra et hjerte som kanskje ikke blir sagt. Sommerfuglen på munnen er et symbol for frihet.

Dette kunstverket er så viktig på så mange måter. Ny arena for samtidskunst på et sted proppfull av verdier. Alle mennesker er ressurser og har verdifulle historier. Dette prosjektet kan åpne nye dører for positiv stedsutvikling.
– @sedinzunic

Les også:

Håper kunstverk kan bli starten på en ny satsing på Slettheia (kilde)
Håp og fred for fremtiden
En hyllest til de unge og lovende

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg