Fremtidens smarte og funksjonelle lokaler

Reklame | Indus

Indus har fremtidens lokaler! De tilbyr flotte og moderne moduler for kontor, skole og barnehage. Alle modulene har et godt innemiljø og gjennomtenkte materialvalg. Overlat alt til Indus, som hjelper til med alt fra håndtering av byggetillatelse og konstruksjon til løpende vedlikehold og service.

La oss ta en titt på de forskjellige modulene:

 

Kontormoduler

Velg mellom økonomiklasse eller standard. Det som skiller økonomiklasse fra standard er at de er enkle, og har flyttbare mellomvegger som gjør at det er mulig å tilpasse planløsningen etter ønsket behov. Standard ligger i en klasse mellom økonomiklasse og deres mest eksklusive kontortype business class. Det benyttes mye som personaldel til skoler, men fungerer også som frittstående kontor – for en litt lengre leieperiode.

Lokalene har god takhøyde, er lyse, romslige og enkle å rengjøre. Kombiner med aircondition. Stiller krav til arbeidsmiljøet og her vil du trives mange timer på jobben!

Eksempelbilde på hvordan det ser ut i et møterom.

 

Skolemoduler

Store klasserom på 61 m², gir bedre arbeidsmiljø. Lyst interiør, gode akustikkegenskaper for bedre lyd og enkle gjennomtenkte planløsninger. Ingen gulvskinner i modulskjøtene – for enklere rengjøring. Trygt med rømningsdører i klasserom – for raskere evakuering. Indus skolepaviljong er laget med tanke på universell utforming. Kan brukes av alle uavhengig av funksjonsnivå.

Holmlia skole (Oslo): Leie av midlertidig skolepaviljong da eksisterende skole skulle renoveres. Paviljongen på ny-produserte S27 moduler, fordelt på to etasjer. Inneholder 10 klasserom, tilhørende grupperom, toaletter, garderober og fasiliteter for personale.

 

Barnehagemoduler

Toppmoderne trivelige rom med høy komfort, glade barn og fornøyde pedagoger. Muligheter for personaldel med eget kjøkken, garderobe, kontor og HWC. Kjøkken: Arbeidsflater og lagringsplass og inneholder det mest moderne innen utstyr og ventilasjon. Ingen gulvskinner i modulskjøtene – lett å rengjøre, komfortvarme i gulv – for triveligere lek på gulvet, lyst miljø og som oppfyller alle tilgjengelighetskrav.

Eksempelbilde på hvordan det ser ut i en barnehagemodul.

 

Mobile paviljonger, eller moduler, er et nytt ord som erstatter det gamle ordet “brakker“. For 10 år siden var brakker kjent for oppholdssted for bygningsarbeidere, men nå er de forvandlet til toppmoderne lokaler med lavt energiforbruk, planløsning tilpasset bevegelseshemmede og avansert ventilasjon. I dag velger flere barnehager og skoler å ta i bruk disse smarte og funksjonelle modulene. Når en gammel del skal renoveres og det er behov for en midlertidig plass, er det fint å kunne utvide til større eller mindre lokal raskt.

Når man søker om byggetillatelse i dag gjelder de samme reglene for flyttbare lokaler som for permanente. Fordeler med å velge mobile paviljonger eller moduler, er at de ikke vil bli låst i et bestemt oppsett som ved permanente bygg. Man vil kunne legge til eller ta bort moduler dersom behovene endrer seg over tid. Dette synes Indus er fleksibelt og økonomisk bærekraftig alternativ man kan trives med i mange år fremover. Modulene kan enten leies i en avtalt periode eller kjøpes.

Indus har 40 års erfaring og gode referanser. Skulle du ha noen spørsmål, er det bare å ta kontakt med dem!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg