Guide: Spill ONLINE via WFC igjen!

Nintendo Wi-Fi Connection (kalles også for Nintendo WFC, Wi-Fi eller bare WFC), er Nintendos egen internett-online-tilkobling for Nintendo DS og Wii (spillkonsoller). Tjenesten oppstod først på DS (14. november 2005) siden den eneste måten å koble seg til internett på, var gjennom Wi-Fi. Det første spillet som støttet Nintendo Wi-Fi Connection, var Nintendo DS-spillet Mario Kart DS.

WFC tillater spillere av spillene å konkurrere mot hverandre online eller få tilgang til andre funksjoner som for eksempel topplister eller nedlastbart innhold som Nintendo eShop (onlinebutikk hvor du blant annet kan kjøpe spill, laste ned demoversjoner av spill osv…). Tjenesten var rask, enkel å bruke og gratis.

I februar 2014 kunngjorde Nintendo at WFC skulle avvikles den 20. mai 2014. Det betydde at vi ikke lenger kunne koble oss på WFC og spille online med andre. Etter den datoen fortalte spillet oss at WFC ikke virker/støttes lenger. Den eneste måten å bringe den tilbake på, var et program kalt Wiimmfi.

Wiimmfi fungerer som en erstatnings server for Wii og DS online spill. Den ble åpnet 10 dager etter WFC shoutdown. Wiimmfi støtter mange spill som for eksempel Mario Kart Wii. Du kan lære mer om Wiimmfi på deres offisielle nettside, wiimmfi.de.

Er det mulig å koble seg opp i dag og spille Mario Kart på DS og Wii? JA! Se videoene som viser deg hvordan du gjør dette. Du kommer rett til YouTube:

Slik gjør du det: DS og Wii.

DS-en ville ikke koble til routeren hjemme, men Wii-en derimot, funket helt fint! Vet ikke hva årsaken er, så skal gjøre en research på det.

Det er så moro å spille Mario Kart Wii via WFC igjen etter så mange år offline! Registrerte i forrige uke på onsdag og måtte vente i 7 dager. Nå er det bare å spille i vei!

Mario Kart spilte jeg mye da jeg var yngre. Jeg har Mario Kart på DS, Wii og 3DS.

 

Har du hørt om Nintendo Wi-Fi Connection?
Spiller du Mario Kart?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg