Halloween i bilder

Oppdaget noen kule Halloween-filtre på Snapchat og prøvde de ut. Jeg likte det andre bildet, kler jeg rosa/lilla hår? Min Snapchat er czblogg.

Fylte opp godteri i bøtta og fikk ikke delt ut alt knasket. Bare barn fra nabolaget kom, færre i år på grunn av pandemien. Godt å vite at de fleste velger å droppe “Knask eller knep” og heller feirer Halloween hjemme.

Skjærte ut gresskar. Har laget et eget innlegg om hvordan jeg gjorde det, les gjerne innlegget HER. Fikk ikke tatt flere bilder av gresskaret før det kollapset helt …

Var ute og spiste middag på Egon restaurant. Jeg har hatt en utrolig fin kveld med veldig god mat servert. Det ble italiensk mat: Pasta bolognese med brød, ruccula og parmesan. Etterpå var det rett hjem til Skal vi danse på TV-skjermen. Og ja, jeg følger med!

– Hvordan var din Halloween/dag?

4 kommentarer
  1. Her gjorde vi om hele hagen til et skummelt sted. Savnet alle ungene som pleier å gå knask eller knep, men bra folk føler rådene om å holde seg hjemme. Koste oss inne med snop og film.

  2. Så koselige bilder fra dagen! Synes det er veldig bra selv at så mange valgte å hoppe over knask eller knep i år, er jo så mange artige og tryggere ting man kan gjøre i steden, akkurat i år ❤ Jeg slappet av hjemme med en god skrekkfilm, og masse Halloween-godteri ❤

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg