Hyggelige førjulsopplevelser i Kristiansand julen 2021

Har du ingen planer i juleferien? Her har jeg listet opp hyggelige førjulsopplevelser i Kristiansand julen 2021 som du bare må få med deg.

 

Julemarked på Torvet. Kjøp julegaver og julegodter i de forskjellige julebodene.

Nyt julemusikk i Domkirka. Tore Ljøkjel spiller saksofon fra Domkirketårnet 7. til 23. des kl 16:15-16:45 (unntatt 12. des), noe som er blitt en juletradisjon i Kristiansand.

Vår Jul i Kristiansand Domkirke. Christian Ingebrigtsen, Maria Arredondo, Torstein Sødal, Gaute Ormåsen og Tine Thing Helseth med Randesund soulchildren.

Kunstisbanen “Kompis” på Øvre Torv. Stå på skøyter og ha det gøy! Utstyr kan leies/lånes gjennom BUA-vognen.

Hest- og sledetur på Torvet. Hver helg. Eikerapen Gjestegaard på plass på Torvet.

3D lysshow på Domkirka. 3D lysshowet på den 70 meter høye Domkirkeveggen i Kristiansand har blitt en flott tradisjon. Visninger fra 13. til 23. desember.

Midt på Torvet i Kristiansand finner du en gigantisk lysende julekule, ved siden av et høyt juletre. Ta årets julebilde her eller ta en selfie med deg selv og dine beste venner.

Gratis fotografering/send en julehilsen! Fædrelandsvennen i samarbeid med Elite Foto, telt på Torvet ved Julekula/biblioteket. Mange av bildene kommer på fvn.no, og på trykk i avisen.

Historisk juletreutstilling på Rådhuskvartalet. Se de flotte juletrærne pyntet fra forskjellige tider og stiler.

Installasjonene i Wergelandsparken. Kjærlighetsbenken, pynt på de høyeste trærne og snømannen på isbanen. Ved Jens Bjørneboes plass ved fontenen er det plassert en skinnende spiralinstallasjon i gull.

Ensomt juletre søker julegaver. Juletreet står på Sandens kjøpesenter ved ØY. Gi barn en bedre jul – kjøp eller ta med en gave, pakk den inn, merk med kjønn og alder, og legg gaven under juletreet.

McDonald’s bygget har blitt pyntet med julebelysning!

Julevindusutstilling på Lillemarkens kjøpesenter ved klesbutikken Til Henne Rasmus.

Jul i Posebyhaven. Julemarked i Posebyen.

Sørlandets Kunstmuseum. Lag fin julepynt eller julegaver på adventsverkstedet.

Jul på Fiskebrygga. Broa på Fiskebrygga er lyssatt med tusenvis av skinnende lyspærer som skaper et fint julemiljø og et “Insta moment” på brygga. Nissen fra havet forestilling. Dolly Dimple’s har åpent juleutstilling.

Jul i Kilden. Se “Nøtteknekkeren”, en av verdens mest populære juleforestilling.

Voieåsen i Voiebyen, Vågsbygd – Norges mest pyntet julegater. De tenner tusen julelys på alvor – og julebelysningen imponerer år etter år!

Juleutstillinger på Hageland gartneri- og hagesentrene. Hageland Oddernes har en veldig fin Jul i Hageland utstilling, i tillegg til julelandsby!

Jul på KuToppen i Dyreparken. Åpent alle adventshelger! Det blir topp julestemning med juletre og julepynt, masse deilig julemat på Setra og bålpanne i Klaras festhage.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg