Jul i Hageland: Eventyrlig og magisk skogsutstilling

Nå kommer en del 2 av Jul i Hageland-innlegg. Har du ikke fått med deg del 1 så kan du lese innlegget HER. Jeg var som sagt på Oddernes Gartneri i går, og de hadde så mange flotte juleutstillinger som juleland og julebyer. Det ble mange bilder å vise frem så da valgte jeg å dele det opp i to for å unngå evig scrolling. Det kan fort bli mange bilder når man går litt bananas der inne, hehe! Hvis man er interiørinteressert da.

Den første utstillingen man først legger merke til ved inngangen er denne eventyrlige og vakre skogsutstillingen. Velkommen til Juleland!

Årets Juleland er delt inn i 4 avdelinger: “Pink Forest”, “Nature’s Gift”, “Christmas Eve” og “Wonderful Time” i tillegg til miniatyr-julebyen ved inngangen til Julelandet.

Avdelingen her kaller seg for “Pink Forest”. Det er en spesiell “magisk” eventyrlig juleskog med små og gigantiske sopper, svaner, nisser, feer, alver og juletrær. Man går inn i en slags mørk og lys “tunnel”, en snarvei med inspirasjon å hente. Her kan man ta skikkelig kule Instagram-vennlige bilder!

Utstillingene har stått en stund og som vi ser på bildet under begynner utstillingene å miste noen av pyntegjenstandene ettersom folk plukker med seg varen(e) fordi de vil kjøpe de. Hvis man ønsker å se utstillingene før alt blir borte så hurry up!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg