Jul på Sandens: Juletreutstilling & julegaveboks

Sandens kjøpesenter er pyntet til jul! Ved hovedinngangen er det satt opp en utstilling. I utstillingen er fire juletrær dekorert i de ulike stilene: Amerikansk, Klassisk, Lekent og Skandinavisk. Du kan få sjansen til å vinne et av trærne ved å kjøpe lodd på ditt favoritt-tre.

Pengene som blir samlet inn går til Blå Kors Kristiansand, som gir julegaver til familier som strever med psykisk helse, lav inntekt eller andre former for utenforskap. Dessverre er det mange som ikke gleder seg til jul, så hvert bidrag kan gjøre stor forskjell!

KLASSISK

Røde og grønne julekuler, flettede kurver, klassiske juletrelys og stjerne i toppen.

Dette er slik du husker det fra barndommen, med en god blanding av klassiske julekuler og hjemmelaget pynt. Pynten overskygger ikke det vakre grønne treet, som også skal få skinne til jul.

LEKENT

Fargesprakende og gøyalt er stikkord her.

Morsomme julekuler i alle farger og former. Gjerne formet som muffins, bier eller smultring. Paljetter, nisser og barnas egenproduserte julepynt. Her er det lov å pynte med alt.

SKANDINAVISK

Naturmaterialer, hvitt, grått og metall kjennetegner denne stilen.

Det skal være naturlig og stilrent og ikke for mye pynt. Keramikk, fjær og tre. Det er vakkert å bruke ulike teksturer på treet, slik at det blir organisk uttrykk.

 

AMERIKANSK

Ikke hold igjen på pynten, her skal juletreet være overdådig og herskapelig.

Store julekuler og sløyfer i fargene hvitt og gull som henger tett i tett på et stort juletre. Fyll på med glitterbånd, engler, fjærboa og roser, så får du et juletre i ekte amerikansk stil.

I underetasjen finner vi også et juletre. Det er høyt og pyntet med masse julekuler, sløyfer og lys. Bak juletreet er det en julegaveboks. I år har Sandens ikke ensomt juletre, men det er fullt mulig å kjøpe en gave, pakke den inn og legge den i julegaveboksen. Gavene blir gitt til de som trenger det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg