Julaften 2020: Julemiddag og dessert

I går feiret vi en kjempefin julaften. Været var nydelig og det eneste som manglet var snøen. Hvorfor er ikke snøen her når det er jul? Fikk ikke helt julestemning, men det hjalp å ha pyntet huset til jul og skru på litt julemusikk. Vi startet dagen med å gjøre klar maten, dekke på spisebordet og pakke inn de siste julegavene.

Etter det fikk vi tid til å gjøre hva vi ville. Jeg åpnet de aller siste lukene i online julekalendere (har ikke vunnet noe foreløpig, har litt uflaks i år tror jeg) og etterpå spilte jeg Super Mario Galaxy 2 alene og sammen med broren min på Nintendo Wii. Det er lenge siden jeg har spilt på Wii-en, men fant glede igjen etter mange år off. Wii begynner å bli en gammel spillkonsoll, så nå er det Switch som er populært.

I ettermiddag da jeg satt og spilte fikk jeg vite en overraskelse, som jeg kommer til å skrive mer om senere. Også var det plutselig tid for julemiddag!

Før julemiddagen tok vi familiebilder for julen 2020. Brukte kamerastativet og selvutløseren som talte ned. Bildene av meg selv er kraftig skalert, men det ble likevel fint etter å ha fjernet bildestøyen.

Julemiddagen bestod av pinnekjøtt, ribbe, scampi, poteter, julepølser og grønnsaker. Det var så mye godt! Det beste var at alt ble spist opp (noe pinnekjøtt igjen som blir til restemat dagen etter).

Etter julemiddagen var det tid for dessert. Det var Brioche, Lykken hestesko (fløteis) og kransekake. Egentlig var vi så stappmette og smakte på litt av alt.

– Hvordan var din julaften?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg