Litt om meg og bloggen

Hei og velkommen skal du være! I dette innlegget kan du lese mer om meg og bloggen.


Her er noe kreativt av det jeg har gjort på videregående. De øverste bildene er fra VG2 Interiør og utstillingsdesign og de nederste bildene er fra VG1 Design og håndverk.

BLOGGEN:
Bloggen min ble opprettet en dag i 12. juli 2009 (det er 8 år siden!), og dette var den første bloggen jeg startet opp med. Inspirasjonen til å starte en blogg, var at jeg hadde en brevvenn som skrev blogg. Jeg fant ut at blogging – det måtte jeg prøve meg på! Nå har jeg skrevet blogg kjempe lenge, og vil bare skrive videre. Bloggen ble inspirasjonen til en “ny vei”, og litt etter litt klarte jeg å få videreutvikle det jeg er flink til som å lage header, bloggdesign og å ta gode bilder. Jeg liker veldig godt å skrive og bruker gjerne god tid på hvert blogginnlegg, og dessuten synes jeg det er kjempegøy å blogge!

I dag blir bloggen min blir brukt til mange forskjellige ting: Jeg både skriver, tar bilder og legger ut videoer (som jeg har filmet selv – kan være hva som helst). Bloggen har blitt mer som en hobby for meg, der jeg har alt samlet på ett sted. En åpen dagbok om min hverdag får du se mer av og temaene er: #interiør, #foto, #design, #skole, #hage, #inspirasjon, #DIY. Kommer også med tips til tutorials og design.

BILDER OG VIDEOER:
Jeg har alltid kamera med meg. Det er så gøy å ta bilder: Å eksperimentere, tenke og se komposisjon i ulike vinkler høyt og lavt. Jeg tenker alltid kvalitet framfor kvantitet. Drar ofte til et sted og kommer gjerne tilbake med mange bilder enn det jeg hadde tenkt. Kamera jeg bruker til å fotografere med er Sony a3000 m/18-55 eller mobilkamera (som nå til dags funker som bare det). Redigeringsprogrammene jeg bruker er Photoshop CC 2017 og Pixlr Express. Videoredigering: Windows Movie Maker eller Premiere Pro CC 2015.

SOSIALE MEDIER:

Det er mulig å sende en e-post til meg angående samarbeid eller noe annet du lurer på.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg