Middagen på nyttårsaften

Årets siste dag, 31. desember 2018, hadde vi en siste nyttårsaften middag med masse god og variert mat servert på spisebordet. Bordet var enkelt dekket på, men vi la mest vekt på maten og hvordan det ble servert. Vi pleier som regel å lage masse god mat rundt jul og nyttår.

Ribbe, paprika, sjampignon, løk og vårløk.

Blomkål, black wood ear mushrooms: Black fungus (云耳), Shiitake sopp (香菇), kinakål, blomkål, gulrøtter og Longkou Vermicelli (Bean Thread). White cut chicken (白切鸡).

Kinesiske vårruller.

Hva spiste du på nyttårsaften?

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg