Noen datagenier her?

Jeg tror tiden er snart inne for at skole PC-en min kaster inn håndkleet og tar kvelden. HP Probook 4330s heter den gamle PC-en som jeg har hatt siden jeg startet på videregående, i 2012. For å være nøyaktig er dette en 8 – 9 år gammel PC! Batteriet er dødt og PC-en fungerer kun når den er koblet til strøm. Ikke minst støyer og bråker den forferdelig mye.

Hvorfor har jeg ikke kvittet meg med den? I de siste årene har jeg brukt den som en ekstra “stasjonær” PC ved siden av den nye fordi den virker, har installert Windows 10 (tidligere vært 7), har lifetime av Office-pakken 2016 (fikk da jeg var ferdig på videregående) og har god lagringsplass (jeg har bilder og videoer lagret). Jeg er glad for at jeg kjøpte en ny PC (HP Pavilion x360) i fjor, for jeg hadde på følelsen at den gamle når som helst ville ryke.

I slutten av oktober skjedde det. Skole PC-en sluttet å koble seg på internett. Jeg hadde problemer med internettilkoblingen der PC-ens wifi-en stadig gikk av og på. Alle andre enheter i huset fungerte, det var kun skole PC-en som ikke ville koble seg på nettet. Det var ingen internettforbindelse og nederst viste kun ikonet av globusen. Hver gang jeg starter opp PC-en får jeg opp meldingen “Wireless Module not supported”. Har prøvd å finne ut selv hva det kan være, men siden jeg ikke fikk det til, har jeg spurt etter hjelp. Håper jeg får fikset dette.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg