Oslo dag 3 – 26.07.2020

Kl. 09:02 – 10:00   Frokostbuffet på hotellet. Til frokost ble det grove brødskiver med agurk, tomater, ananas og gulost, og en frukttallerken med klementin, tomater, druer, vannmelon og honningmelon. Sjekket ut av Comfort Hotel Karl Johan etter frokost. Siden de fleste butikkene holdt stengt og det regnet, var planen å dra til St. Hanshaugen.

Kl. 10:20 – 16:00   Vi stod og ventet på skyss ved Dronningens, og ble kjørt til Nordic Chinese Christian Church. Søndag foregikk en gudstjeneste på språkene engelsk, kantonesisk og mandarin. Vi fordelte oss i forskjellige etasjer. Etterpå gikk jeg opp til de andre.

Bilde: Inland360

Vi spilte et brettspill som het Point Salad. Første runde gikk dårlig, men andre runde gikk bedre. Spillet gikk ut på at spillerne etter tur skal lage en salat med grønnsaker og samle poengkort for å få flest poeng for ingrediensene i sin salat. Da det var lunsjtid bestilte noen takeaway mat som ble levert på døren. Vi bestilte ikke noe da vi fortsatt var mette etter frokostbuffet på hotellet. Etter hvert ble brødrene mine sultne, så jeg hentet pizza (fra i går, Peppes) til dem. Jeg og mamma spiste lunsj/middag hos H sammen med to andre. Da det var på tide å reise hjem tok vi alle som var der til slutt, et minnerikt gruppebilde.

Kl. 16:30 – 17:00   Vi ble kjørt til Oslo Bussterminal. Bussen vi tok het VY Express 190 Kristiansand. Denne gangen sa bussjåførene tydelig ifra til passasjerene hvilken plass vi skulle sitte på slik at det ikke ble noen misforståelser som på fredag. Vi fikk tildelt en sitteplass nede i 1. etasje, og fire sitteplasser i 2. etasje. Bussen hjem føltes ganske full. Jeg satt ved trappene i 2. etasje og hadde en TV foran meg som viste hvor vi var på vei. Avgang fra Oslo kl. 17:00 og bussen var framme i Kristiansand kl. 21:18.

Noen bilder på vei hjemover, de to er tatt i Lillesand (E18 Lillesand v/Gaupemyrkrysset) og Varoddbrua:

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg