Planlegger en reise til …

Fra i morgen 15. juli, åpner grensene opp. Det betyr at alle som ønsker kan dra på utenlandsferie til de fleste land i EU. Hvem har savnet å reise? Er det så lurt å reise, når det fortsatt er et virus der ute som går? Og hva med turister som velger å reise inn til Norge, vil vi innbyggere være mer redde for dem at de kan ta med seg viruset inn eller at de kan ha symptomer uten å vite det?

Selv om grensene sakte åpner igjen, har vi først og fremst ikke planer om å reise utenlands. Det er fortsatt altfor risikabelt og utrygt i enkelte land som allerede har mange smittede og døde. I noen land er sykehusene så stappfulle at de må velge hvem som får leve eller dø! Det er så fælt å tenke på hva denne epidemien har gjort med verden disse månedene!

Tilbake til overskriften: Tallene i Norge har gått ned, så vi har tenkt å reise likevel. Bare en kort innlandsreise. Det er like spennende, synes jeg! Jeg har ikke vært mange steder i vårt lille land, så vi er i planleggingsfasen. Vi planlegger en tur til … OSLO!! Hovedstaden har jeg ikke besøkt før, så det blir godt å komme seg litt bort. Kanskje 3 dager eller mer, vi får se!

 

Operahuset i Oslo

Bildet er tatt av jhiredman fra Pixabay 

 

Det kongelige slott

Bildet er tatt av Reinhard-Karl Üblacker fra Pixabay 

 

Frognerparken & Vigelandsparken

Photo by Nick Night on Unsplash

 

Rådhuset

Photo by Eirik Skarstein on Unsplash

Oslo er stort så jeg tenker å se nærmere på hvilke andre steder som er verdt å besøke og lage en videre plan.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg