Sankthansfeiring 2020

I går var det sankthansfeiring på Tangen. Årets midtsommerkveld ble feiret litt annerledes på grunn av korona når det gjaldt mange folk samlet på et arrangement. Regelen om maks 200 personer på et arrangement gjorde at de ikke kunne invitere til folkefest, men det ble likevel noe alternativt og selvfølgelig fokus på smittevernreglene og at alle passer på å holde 1 meters avstand.

For å sammenligne årets sankthansfeiring på Tangen og årene som har vært, er båtkortesjen med Fullriggeren Sørlandet nytt! Etter suksessen med båtkortesjen på 17. mai kom idéen om å arrangere noe tilsvarende. Synes det var så kult å se hundrevis av båter i havet!

Fullriggeren Sørlandet gikk fra Kai 6 kl. 18:00 og alle som hadde båt kunne være med å følge skipet på turen – båtkortesje. Skipet seilte en runde på byfjorden og endte opp ved Tangen ca. kl. 19:45. Et kvarter senere, kl. 20:00 var det konsert med Stein Roger Sordal og Tom Hugo. Scenen var vendt ut mot sjøen ytterst ved Tangen, slik at båtfolket kunne få med seg konserten.

Etter konserten stod det 10 meter høye Sankthansbålet tur for tenning. Da var klokken blitt 21:00. Tore Løvland (arrangementskoordinator i Kristiansand kommune) fikk æren av å tenne årets bål. Bålet kunne sees fra Tangen, Odderøya og Strandpromenaden. Se så mange folk det var!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg