Singels’ Day salget har startet + rabattkode!

Reklame | iDeal of Sweden

November er en av månedene mange gleder seg til. Det nærmer seg årets største salgsdag Singels’ Day, Black Friday og Black Week(end), og det betyr at vi kan benytte muligheten til å handle alt vi trenger og julegaver på salg!

I morgen er det Singels’ Day (11.11). Datoen er ment for å feire alle single, fordi tallet 1 symboliserer en person som er alene. Singels’ Day er en tradisjon som opprinnelig ble feiret på forskjellige universiteter i Nanjing (storby i Kina) i 90-tallet. Fra starten var Singles’ Day kontrast til Valentines’ Day. Det er en dag hvor du skal være stolt av at du er singel!

Olympia Crossbody Bag

I løpet av få år har denne feiringen vokst til å bli verdens største handledag. Det er en stor salgsdag med mange gode tilbud. For eksempel har iDeal of Sweden startet salget på hele nettbutikken! Du vil selvfølgelig få en rabattkode av meg slik at du kan kjøpe dine iDeal of Sweden-produkter ekstra billig.

Bruk rabattkoden ZHANG i kassa, så får du 50% + 20% + fri frakt!

Rabatten på iDeal of Sweden er den samme på Singels’ Day og hele Black Week. Jeg vil likevel anbefale deg å bestille tidligst mulig for å sikre deg de produktene du vil ha. De populære produktene ryker først, så skynd deg! Du vil finne mobildeksler, mobiltilbehør, airpods-deksler, ladere, vesker og accessories inspirert av de siste motetrendene. Jeg har allerede bestilt hjem denne nydelige vesken vist i dette innlegget her, som heter Olympia Crossbody Bag.

Klikk HER for å komme til iDeal of Sweden.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg