Siste stikk

I dag fikk jeg min andre dose med koronavaksine – endelig er jeg fullvaksinert! Det føltes så godt å være ferdig vaksinert, som mange andre. Da er vi mer beskyttet for korona og er med å bidra i dugnaden. Håper å kunne leve som normalt igjen fortest mulig, for nå er vi alle lei av korona-restriksjonene. Hva har man å tape ved å ta vaksinen (utenom mulige bivirkninger)?

Selvfølgelig skal man respektere de som velger å ikke vaksinere seg. Det er deres egne valg, men de er mer sårbare hvis de skulle bli smittet. I Kristiansand er det rundt 8000 som ennå ikke har tatt i mot tilbudet om første vaksinedose.

Selv regjeringen har satt som mål – og lagt til rette for – at alle over 18 år skal være fullvaksinerte innen september.

Bildet er fra forrige gang jeg var der og tok første vaksinedose. Samme sted, på Vaksinasjonssenteret på Sørlandssenteret.

Denne gangen ble det tilbudt Pfizer-vaksine. Første dosen var Moderna på drop-in. Vi får se om bivirkningene viser seg i morgen eller ikke.

Bildet er tatt i dag. Køen strakk seg fra inngangen til parkeringsplassen.

Mange folk stod i kø for å vaksinere seg, og det var bra med et system hvor de ropte opp tidspunkt etter tidspunkt hvem som skulle plassere seg i køen. Ellers hadde det blitt helt kaos!

 

Les mer:

Fremdeles tusenvis som gjenstår: – Nå haster det med å vaksinere seg (kilde)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg