Sommer i Dyreparken

På fredag var vi i Dyreparken i Kristiansand! Været var på vår side, det var sol og passe temperatur. En perfekt dag å tilbringe tiden i Dyreparken. Parken har utvidet seg mye siden sist besøk. Nytt er Lagunen Beach Club (som er en del av Badelandet), Juliusskogen (rimeligste overnatting), Kardemomme by filmstudio og utvidelse av Afrika-området (nå kan besøkende se noen av dyrene ved hovedinngangen).

Vi gikk inn til Kaptein Sabeltanns Verden og tok Grevinnen først. Etterpå gikk vi tilbake og stilte oss i kø for å seile med Den Sorte Dame.

Kl. 12 var det underholdning: “Kaptein Sabeltann og hans sjørøvere vender hjem fra tokt”-show i Kaptein Sabeltanns Verden. Det var så gøy å se Kongen på Havet, selveste Kaptein Sabeltann, vender hjem fra tokt, sammen med sine sjørøvere Langemann, Pelle og Pysa.

Etter showet gikk vi fra Kaptein Sabeltanns Verden til Båtbasaren (gikk forbi) – Hakkebakkeskogen (gikk også forbi) – Kardemomme by – Nordisk Villmark – Kutoppen – Asia – Jungelen – Barnas Afrika – Afrika. Gikk nesten gjennom hele parken!

Dyrene jeg håpet på å se var påfuglene med sine fargede vinger og papegøyene, men de var ikke å se.

Noen av dyrene jeg så (flere bilder kommer):

Les også:

Video: Den Sorte Dame VS. Grevinnen
En opplevelsesrik dag i Dyreparken
Et besøk i Dyreparken

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg