Sommerkonsert i nytt lokale

I dag var det sommerkonsert på Karina’s Pianostudio, i Dronningensgate kl. 13 – 14:15. Nytt lokale med bedre plass! Sommerkonserten er en avslutning der elevene fra Karina’s Pianostudio viser hva de har lært gjennom mange timer med pianospilling. Det krever mye øving og innsats for å lære seg å spille piano! Da vi kom, fikk vi utdelt et program der det stod hvem og hva de skulle spille. Vi hørte på kjente klassiske pianomusikk: Grieg, Beethoven, Mozart, Bach osv …

Jeg var “kameramann”, og hadde ansvar for å filme. Et bilde av kameraet mitt nede til venstre. Alle de fremste stolene var opptatt, så jeg stod nesten helt bakerst i rommet.

Det var veldig bra at dette arrangementet kunne gjennomføres i disse koronatider med god avstand. De fleste hadde på seg munnbind innendørs, og det var antibac lett tilgjengelig.

I det nye lokalet var det en vegg som var ekstra interessant å se på. Et blikkfang av en ung kvinne som sitter med ryggen til og spiller på pianoet sitt.

Piano-merch er så kult som gjenstand! Som dette bittelille pianoet.

Etter konserten gikk vi alle ut i bakgården og koste oss med hjemmelaget muffins, kjeks, Mentos og drakk saft og kaffe.

En vakker blomstrende Pioner-blomsterbukett til Karina, arrangøren. Lære å spille piano? Da kan jeg anbefale å gå til Karina’s Pianostudio i Kristiansand.

Les også:

Tidlig julekonsert i november
Sommerkonsert i Ravnedalen
Julekonsert: 5-års jubileum

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg