Speil, speil på veggen der …

Reklame | BGA Fotobutikk

Du kan speile deg selv og ha det som et innredningsdetalj i hjemmet. Da jeg gikk på interiørlinja, lærte jeg blant annet masse om hva et speil er og hva speil gjør med romfølelsen. Har du speil på veggen vil det gi en følelse av at rommet virker større og lysere. Det er fordi speilet reflekterer lyset tilbake og ut i rommet, som skaper en følelse av mer plass og dybde. Vi er omgitt av speil hele tiden. For de fleste av oss har vi sminkespeil som forstørrer og forminsker, garderobespeil som står fritt på gulvet eller veggspeil som henger fast på veggen, eller kanskje et lite og praktisk lommespeil som vi har med oss overalt.

Speil 80 cm Ø HER
Innova LED Dot Lights Mirror 50×70 cm HER

 

Er du på utkikk etter speil vil jeg anbefale BGA Fotobutikk, som har Nordens største utvalg av vakre kvalitetspeil. De kan velge mellom frittstående gulvspeil, veggspeil/speil til gang, runde speil, speil uten ramme og speil med innebygd belysning til badet eller sminkebordet. Noen ganger kan det være vanskelig å finne det perfekte speilet, så her får du noen smarte tips til valg av speil:

 • Hvilken type speil passer til ditt hjem? Ta en ordentlig titt i hjemmet ditt og hva behovet er.
 • Tenk på hvilken størrelse som vil passe best (helfigurspeil eller mindre?).
 • Et speil som skiller seg ut er veldig stilig.
 • Moderne og nøytralt hjem: Stilig med flat i ramme i farger som svart, grått eller sølv.
 • Landlig eller shabby chic-stil: Hvit halvliten ramme med et sjarmerende og gammelt utseende. Sammen med pastellfarger og gullfargede innredningsdetaljer blir et gullspeil helt perfekt!

Speil Heart Marrakesh Sølv 54×55 cm HER
Speil Stockholm Tre 90 cm HER

 

Finner du et speil du liker godt og ikke er i rett størrelse, er det mulig å målbestille speil. De vil tilpasse etter ditt ønske. Bare ta kontakt med BGA Fotobutikk via chat, de hjelper deg gjerne med det du lurer på!

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg