Teambuilding på Lindesnes Havhotell

På fredag stod jeg opp tidlig og gjorde meg klar for dagen. Hadde god tid på morgenen så pakket ferdig. Kl. 08:00-09:30 spiste vi frokostbuffé i restauranten og det var masse digg mat som vi kunne forsyne oss med flere ganger.

Etter frokost gikk vi opp på rommet, skiftet til klær etter vær og vind, og hentet bagasjen. Sjekket ut av hotellet og ventet på resten av gjengen ved resepsjonen.

Avgang kl. 10:00. Vi var de siste som kjørte. Kjøreturen fra Rosfjord Strandhotell til Lindesnes Havhotell tok ca. 25 minutter. Det var en del svingete veier!

– Velkommen til Lindesnes Havhotell –

På Lindesnes Havhotell hadde vi teambuilding aktiviteter ute og inne. Vi ble delt inn i grupper og første oppgave var å lage T-puslespillet. Minner om Farmen og 71° nord opplegg der man konkurrerer, samarbeider i grupper, løser oppgaver på postene og samler knuter etter å ha løst oppgavene. Utrolig gøy!

Gikk gjennom en liten skog opp til Krågeviga.

De fleste boksene hadde kodelås på 4 tall og for å finne ut koden, måtte man lese og reflektere over det som stod der (med forskjellige hint).

I løpet av teambuildingen gikk vi bort til undervannsrestauranten “Under” og kikket etter poster rundt forbi der. Visste du at “Under” er Europas første undersjøiske restaurant? Det ligger delvis under sjøoverflaten i Båløy i Lindesnes, og ble første gang åpnet 20. mars 2019.

Resultat: Min gruppe kom på 2. plass. Vinnergruppen (1. plass) vant et stort glass med smågodt og de delte ut til alle ved bordet. Kl. 13:00 fikk vi servert 2-retters lunsj på Lindesnes Havhotell.

Retur rett hjem etter lunsj. Det har vært to fine dager sammen med de på jobb!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg