The Color Bath & The Bug

November 2023 dukket kunstinstallasjonene “The Color Bath” og “The Bug” opp ved Kilden i Kristiansand.

Den fargerike badstuen og det gigantiske insektet har tidligere vist seg frem i juli i Wergelandsparken i Kristiansand. Det var mange som beundret installasjonene. “The Color Bath” reiste videre til brygga ved Verftet i Ny-Hellesund (13. juli) og videre til Statsforvalteren i Agder på Fløyheia i Arendal (24. august).

21. – 22. oktober 2023 var kunstinstallasjonene å se i forbindelse med Skaperfestivalen ved Deichman Bjørvika i Oslo, før de vendte hjem til Kristiansand igjen.

“The Color Bath” av Mike Stokka-Troxel.

“The Color Bath” er et unikt kunstverk som tiltrekker seg nysgjerrighet og oppmerksomhet. Installasjonen består av badstubenker i ulike høyder, fargerike vegger og et fascinerende speil i taket. Veggene er dekorert med masse farger og former, mens taket skaper en kaleidoskop-effekt med speil plassert i vinkler mot hverandre. Kunstverket utforsker komposisjonens elementer gjennom speilvirkninger, repetisjon og symmetri, og skaper en engasjerende visuell opplevelse.

 

“The Bug” er en insektslignende skapning. Den er imponerende i størrelse med et stort brunt hode og en grå kropp, samt tynne og lange bein. Det mest fascinerende elementet er de to blanke og skinnende øynene, som fungerer som sladrespeil og gir full oversikt over området man står i. Kunstverket er konstruert med resirkulerte maskindeler, metaller og elektroniske komponenter, og skaper en spennende kombinasjon av teknologi og natur.

“The Bug”, produsert av Palmesus.
Den er designet og bygget av The Quack Society / Edyta Wilewicz, i samarbeid med Erik Pirolt.

– Har du sett “The Color Bath” og “The Bug”?

Les også:

The Color Bath
The Bug

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg