Tour of Norway 2019

For en herlig og stor folkefest! Tour of Norway etappe 3 var i dag, på selveste Kristi himmelfartsdag. Det regnet en del på formiddagen, men etter hvert tittet sola heldigvis frem. I fjor var jeg på jobb så fikk ikke med meg sykkelløpet, men i år passer det helt perfekt da det er en rød dag – fri.

Jeg tok den siste bussen til byen som gikk før veiene der sykkelrittet skulle foregå ble sperret av. Da jeg kom frem til Kvadraturen, var det enda tidlig så jeg gikk en spasertur fra Markensgate – Wergelandsparken – Torvet og så til Tresse for å få med meg sykkelrittet. Siden målgang var i Tresse, stod jeg bare der og tok plass. Det ble satt opp to storskjermer som sendte direkte slik at vi kunne følge med. Da syklistene dukket opp, heiet folk og trommet ivrig på gjerdene de stod ved.

Fædrelandsvennen er på plass for intervju.

Etter sykkelrittet var ferdig, skulle det være premieutdeling i Tresse ved Christiansholm festning. Det måtte jeg få med meg!

Etappe 3 startet i Lyngdal kl. 13:30. Avsluttende runder ble i Kristiansand fra ca. kl. 17:00 og målgang ca. kl. 18:00 i Tresse.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg