Turist i egen by 2019

I dag har vi vært turister i vår egen by, Kristiansand! Det er en stor opplevelse med gratis inngang i museer, attraksjoner og aktiviteter – en hel dag kl. 10-16! I forkant bestilte vi de elektroniske billettene på Eventbrite, som skulle brukes/vises på de forskjellige stedene i “Turist i egen by”. Steder som vi har besøkt i dag er:

Kongsgård kolonihager

Kolonihager med masse fine blomster og planter i drivhus, pallekarmer, krukker og potter. Det var så vakkert og koselig å snakke med de som arbeidet ute i hagene sine!


Naturmuseum og botanisk hage

Vi så på utstillingen NATURAL BORN KILLERS – om rovdyr i Norge, besøkte et drivhus med masse levende kaktuser, kikket på dyr og mineraler i glassmonter, og var ute på uteplassen for å se på blomster og planter.


Gimle Gård

Vi var bare på utsiden og tok bilder.


Odderøya museumshavn

Seaweed festival – se og smake på tang og tare. Andre aktiviteter: Lage barkebåter, brette papirbåter, følebasseng (livet i fjæra på nært hold) og SUP-brett utleie. Mange aktiviteter utendørs, ingen aktiviteter innendørs da de arbeider med en ny utstilling.


Pier 10 – Port of Kristiansand

Cruiseskipet Queen Victoria var her i kai 10, container-butikker og Mint gallery holdt åpent.


Sørlandets Kunstmuseum (SKMU)

Utstillinger: Cindy Sherman. Verk fra Astrup Fearnleys samling. Belonging. Fotografier fra Tangen-samlingen. Willian Kentridge.

Jeg har tatt flere bilder, de vil komme på bloggen om ikke så lenge 🙂

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg