Ulike julekalendere

Bilder: Pinterest

Pakkekalender – Det å tenke ut hva man skal kjøpe og pakke inn 24 kalendergaver kan fort bli litt av en jobb. Her er noen tips til kalenderting (trenger ikke å være altfor dyrt, lurt å sette opp et budsjett så du vet hvor mye julekalenderen vil koste til sammen): Kinderegg, smågodt, pepperkaker, kosedyr, perler, skrivesaker, refleks, lommelykt, blad/julehefter, julepynt, flaxlodd, duftlys, sokker, hansker …

Aktivitetskalender – Gi gjerne opplevelser i kalenderen. Bruk desemberdagene til å gjøre hyggelige ting sammen! For eksempel kan dere bake den ene dagen, spille kort den tredje, gå på kino den fjerde, osv … Koselig blir det!

Bilde: Freia Melkesjokolade (Facebook)

Sjokoladeplate-kalender – Har du tenkt over at det er akkurat 24 ruter i en Freia Melkesjokoladeplate? 8 x 3 = 24. Enklere blir det ikke – nyt en sjokoladebit hver dag i desember!

Bilde: Screenshot fra Nettavisen

Kalendere med innhold – Disse kan kjøpes i fysiske butikker og nettbutikker. Det kan være alt fra spiselige kalendere til kalendere med ting: Sjokoladekalender, Kinderkalender, Dumlekalender  osv … Jeg har allerede laget et blogginnlegg med oversikt og tips til årets topp 17 adventskalendere.

Et ensomt juletre søker gaver på Sandens kjøpesenter.

Omvendt julekalender – Fra slutten av november og frem til jul har butikker og kjøpesentre et eget sted der man kan legge igjen julegaver til barn i familier som ikke har råd til å feire jul eller til de som virkelig trenger det. Gjør en innsats, skaff deg en liten julejobb og samle inn penger. For eksempel kan man lage og selge vafler på gata, selge eller gi bort leker man ikke lenger trenger, og pante flasker. Å glede andre i julen er en fin ting du kan gjøre!

Ved Coop Obs! og Bjørklund på Sørlandssenteret kan du levere inn ferdigpakkede (ubrukte) julegaver til noen som trenger det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg